Communicatie

Scholen met Succes helpt scholen en besturen bij het bereiken van succes in de markt door middel van effectieve in- en externe communicatie.

Wij assisteren u bij het ontwikkelen en/of versterken van uw schoolprofiel en kunnen ook de vormgeving en productie van uw communicatiemiddelen zoals: folders, website, schoolgids verzorgen.

Wij bieden maatwerk. Dit betekent dat ons communicatie adviestraject per school of bestuur verschilt. In overleg bekijken we met u wat in uw situatie de beste aanpak is. Met steeds als uiteindelijke doelstelling het verbeteren de in- en externe communicatie van uw school of bestuur.

Profilering

Het is belangrijk dat uw school een duidelijk profiel, gezicht en karakter heeft. Dit is van belang om u te onderscheiden van concurrenten en aan toekomstige klanten te tonen waarom u aantrekkelijk voor hen bent.

 

Marketing en Communicatie

Scholen hebben te maken toenemende concurrentie, dalende leerlingaantallen en veeleisende omgeving. Door middel van communicatie kunt u zich onderscheiden en een sterk imago uitstralen.

Trainingen

Scholen met Succes biedt workshops en trainingen aan over diverse onderwerpen, bestemd voor schoolleiders en schoolteams. Ze worden verzorgd door trainers met jarenlange ervaring op het gebied van organisatie- en teamontwikkeling.