Informatiemiddag Kwaliteitsinstrumenten PO

Aan het begin van het nieuwe jaar herhalen we de informatiemiddagen over kwaliteitsinstrumenten in het PO. Hierin nemen we u graag mee in de achtergronden en de werking van de Succes!Spiegel. Het nieuwe instrument van Scholen met Succes is een state of the art kwaliteitsinstrument waarin gebruikers in hoge mate zelfstandig kunnen werken aan kwaliteit op school. De Succes!Spiegel biedt gebruikers kwaliteitsrapportages en unieke online dashboards.

 

Meld u gratis aan voor één van de infomiddagen van Scholen met Succes op:

  • Zwolle woensdag 22 januari; 13.30 – 16.30u
  • Utrecht woensdag 29 januari; 13.30 – 16.30u
  • Eindhoven woensdag 5 februari; 13.30 – 16.30u

Aanmelden >

 

Voor wie?

Verantwoordelijken voor kwaliteitszorg in het primair onderwijs, zoals bestuurders, schoolleiders en kwaliteitszorgmedewerkers.

Waar gaat het over?

Er is veel aan het veranderen in de benadering van kwaliteit. Het gaat nu veel meer om het zichtbaar maken van groei en ontwikkeling in plaats van controle en beheer. En in het bijzonder groei in relatie tot het eigen verhaal van de school. Het nieuwe inspectiekader noemt twee woorden die blijk geven deze ontwikkeling: “ambitie” en “kwaliteitscultuur”. Wat betekent dit voor de inrichting van kwaliteitszorg en voor de inzet van kwaliteitsinstrumenten? Onder het genot van een hapje en een drankje beschrijven onderwijsadviseurs van Scholen met Succes de mogelijkheden van kwaliteitssystemen in het algemeen en die van de Succes!Spiegel in het bijzonder.

Het programma

13.30 – 14.00      Inloop en drankje
14.00 – 14.30      Kwaliteitsinstrumenten: waar staan we nu?
Wat is de functie van kwaliteitsinstrumenten en hoe kunnen ze inspelen op het nieuwe denken in kwaliteitszorg
14.30 – 15:15         De Succes!Spiegel: eigen kwaliteit succesvol maken!
Welke mogelijkheden biedt De Succes!Spiegel om kwaliteitszorg op eenvoudige manier goed voor elkaar te krijgen? Hoe werkt dit nieuwe kwaliteitsinstrument?
15.15 – 16.00         Eigen kwaliteit in beeld!
Uitnodiging tot meedenken over de toepassing binnen uw organisatie.
16.00 – 16.30      Hapje en drankje!
We sluiten af met een hapje en drankje waarin er voldoende ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Door wie?

Marco Sombroek

Marco Sombroek is een ervaren onderwijsadviseur met aandacht voor kwaliteit, processen en onderwijslogistiek. Hij heeft veel ervaring met digitale onderwijsmiddelen waaronder kwaliteitsinstrumenten. Sinds 2018 heeft Marco bij Scholen met Succes een adviserende en ondersteunende rol omtrent De Succes!Spiegel.

 

Locaties

Zwolle: Van der Valk hotel, Nieuwleuserdijk I
Utrecht: Van der Valk hotel De Bilt-Utrecht, De Holle bilt 1
Eindhoven: Van der Valk hotel, Aalsterweg 322

Aanmelden (vol=vol)

Via het aanmeldingsformulier kunt u zich aanmelden voor de infomiddag in de plaats van uw keuze. Indien u met meerdere personen wilt komen, kunt u dat direct aangeven in het aanmeldingsformulier. Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel in gesprek met Marco Sombroek en/of Hans van Rijn? Dit kan op locatie of via een begeleide demo.

Privacybeleid Scholen met Succes
Ik ben op de hoogte van de inhoud van het privacybeleid van Scholen met Succes geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn aanvraag of mijn verzoek.