Infomiddag Kwaliteitszorg PO Goes

Het nieuwe inspectiekader noemt twee woorden die blijk geven van nieuw inzicht: “ambitie” en “kwaliteitscultuur”. Daar zijn we blij mee. Wilt u kennismaken met het nieuwe landschap in kwaliteitszorg én een kijkje nemen achter de schermen van het kwaliteitsinstrument De Succes!Spiegel? Kom naar de infomiddag van Scholen met Succes in Goes op 17 september! Georganiseerd door Marco Sombroek. We hebben een gastspreker!  Aanmelding is gratis.

Aanmelden >

 

Voor wie?

Verantwoordelijken voor kwaliteitszorg in het primair onderwijs, zoals bestuurders, schoolleiders en kwaliteitszorgmedewerkers.

Waar gaat het over?

Er is veel aan het veranderen in de benadering van kwaliteit. En ten goede! Het gaat nu veel meer om het zichtbaar maken van groei en ontwikkeling in plaats van controle en beheer. En in het bijzonder groei in relatie tot het eigen verhaal van de school. Wat betekent dit voor de inrichting van kwaliteitszorg?

Onder het genot van een hapje en een drankje nemen onderwijsadviseurs Hans van Rijn en Marco Sombroek u mee door het nieuwe landschap in kwaliteitszorg. Het veranderende Onderzoekskader vraagt om een andere benadering van kwaliteit en dus ook om andere meetsystematiek. Een goed moment om eens stil te staan hoe uw scholen kunnen anticiperen op het nieuwe denken in kwaliteit én wat De Succes!Spiegel hierin voor u kan betekenen. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen en advies te krijgen over hoe u werken met informatie interessant maakt in uw organisatie!

Het programma

13.30 – 14.00      Inloop en drankje
14.00 – 14.10      Opening door Marco Sombroek, met onder andere: naar een nieuw onderwijsresultatenmodel 2020
14.10 – 15.00      Key note: Jeroen Goes- Fluvium
Welke mogelijkheden biedt De Succes!Spiegel om kwaliteitszorg op eenvoudige manier goed voor elkaar te krijgen?

  • Hoe anticipeert De Succes!Spiegel op het nieuwe denken in kwaliteit?
  • Hoe wordt leren met informatie makkelijker en leuker?
  • Hoe maakt De Succes!Spiegel kwaliteitszorg voor iedereen betekenisvol?

15.50 – 16.00        Key note, nieuwe onderwijsresultatenmoden en de Succes!Spiegel in relatie tot elkaar… wat vindt u?
Uitnodiging tot meedenken!
16.00 – 16.30      Hapje en drankje met voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Door wie?

Over Marco Sombroek

Marco Sombroek is een ervaren onderwijsadviseur met aandacht voor kwaliteit, processen en onderwijslogistiek. Hij heeft veel ervaring met digitale onderwijsmiddelen waaronder kwaliteitsinstrumenten. Sinds 2018 heeft Marco bij Scholen met Succes een adviserende en ondersteunende rol omtrent De Succes!Spiegel. Dankzij zijn onderwijservaringen onder andere als docent en coördinator, is hij in staat scholen op aangenaam deskundige wijze te adviseren over hoe je werken met informatie interessant maakt in de organisatie.

De locatie

Hotel Goes
Anthony Fokkerstraat 100
4462 ET Goes

 

Aanmelden (vol=vol)

Via het aanmeldingsformulier kunt u zich aanmelden. Indien u met meerdere personen wilt komen, kunt u dat direct aangeven in het aanmeldingsformulier. Uw collega’s hoeven zich dan niet apart aan te melden.

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel in gesprek met Marco Sombroek en/of Hans van Rijn? Mijn collega’s geven u (en uw team) graag een persoonlijke presentatie. Dit kan op locatie of via een begeleide demo.

We zien u graag terug op 17 september!

Privacybeleid Scholen met Succes
Ik ben op de hoogte van de inhoud van het privacybeleid van Scholen met Succes geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn aanvraag of mijn verzoek.