Infomiddag Kwaliteitszorg PO Rotterdam

Het nieuwe inspectiekader noemt twee woorden die blijk geven van nieuw inzicht: “ambitie” en “kwaliteitscultuur”. Daar zijn we blij mee. Wilt u kennismaken met het nieuwe landschap in kwaliteitszorg én een kijkje nemen achter de schermen van het kwaliteitsinstrument De Succes!Spiegel? Kom naar de infomiddag van Scholen met Succes in Rotterdam op 2 oktober! Georganiseerd door Marco Sombroek en Hans van Rijn. Aanmelding is gratis.

Aanmelden >

 

Voor wie?

Verantwoordelijken voor kwaliteitszorg in het primair onderwijs, zoals bestuurders, schoolleiders en kwaliteitszorgmedewerkers.

Waar gaat het over?

Er is veel aan het veranderen in de benadering van kwaliteit. En ten goede! Het gaat nu veel meer om het zichtbaar maken van groei en ontwikkeling in plaats van controle en beheer. En in het bijzonder groei in relatie tot het eigen verhaal van de school. Wat betekent dit voor de inrichting van kwaliteitszorg?

Onder het genot van een hapje en een drankje nemen onderwijsadviseurs Hans van Rijn en Marco Sombroek u mee door het nieuwe landschap in kwaliteitszorg. Het veranderende Onderzoekskader vraagt om een andere benadering van kwaliteit en dus ook om andere meetsystematiek. Een goed moment om eens stil te staan hoe uw scholen kunnen anticiperen op het nieuwe denken in kwaliteit én wat De Succes!Spiegel hierin voor u kan betekenen. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen en advies te krijgen over hoe u werken met informatie interessant maakt in uw organisatie!

Het programma

13.30 – 14.00      Inloop en drankje
14.00 – 14.30      Het nieuwe landschap in kwaliteitszorg: waar staan we nu?
Hans van Rijn en Marco Sombroek delen hun visie op kwaliteitszorg anno nu.
14.30 – 15:15         De Succes!Spiegel: eigen kwaliteit succesvol maken!
U krijgt antwoord op verschillende vragen:

  • Welke mogelijkheden biedt De Succes!Spiegel om kwaliteitszorg op eenvoudige manier goed voor elkaar te krijgen?
  • Hoe anticipeert De Succes!Spiegel op het nieuwe denken in kwaliteit?
  • Hoe wordt leren met informatie makkelijker en leuker?
  • Hoe maakt De Succes!Spiegel kwaliteitszorg voor iedereen betekenisvol?

15.15 – 16.00        Zichtbaar maken van succes
Uitnodiging tot meedenken over de toepassing binnen uw organisatie.
16.00 – 16.30      Hapje en drankje!
We sluiten af met een borrel waarin er voldoende ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan.

 

Door wie?

Over Hans van Rijn

Hans van Rijn is oprichter en directeur van De Lerende School. Hij is bekend van digitale onderwijsmiddelen, zoals Integraal en Zien!. Hij speelt een belangrijke rol binnen Scholen met Succes als architect van De Succes!Spiegel. Tevens ondersteunt hij scholen om het werken met de Succes!Spiegel te verbinden aan de dagelijkse praktijk, zodat kwaliteitszorg iets van het hele team wordt. Hans is de inspirator, de coach en de onnavolgbare verbinding tussen de Succes!Spiegel, Scholen Met Succes en u! Meer weten? Kijk op www.delerendeschool.nl

 

Over Marco Sombroek

Marco Sombroek is een ervaren onderwijsadviseur met aandacht voor kwaliteit, processen en onderwijslogistiek. Hij heeft veel ervaring met digitale onderwijsmiddelen waaronder kwaliteitsinstrumenten. Sinds 2018 heeft Marco bij Scholen met Succes een adviserende en ondersteunende rol omtrent De Succes!Spiegel. Dankzij zijn onderwijservaringen onder andere als docent en coördinator, is hij in staat scholen op aangenaam deskundige wijze te adviseren over hoe je werken met informatie interessant maakt in de organisatie.

De locatie

Van Nelleweg 1
Expeditiegebouw
3044 BC Rotterdam

 

Aanmelden (vol=vol)

Via het aanmeldingsformulier kunt u zich aanmelden. Indien u met meerdere personen wilt komen, kunt u dat direct aangeven in het aanmeldingsformulier. Uw collega’s hoeven zich dan niet apart aan te melden.

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel in gesprek met Marco Sombroek en/of Hans van Rijn? Mijn collega’s geven u (en uw team) graag een persoonlijke presentatie. Dit kan op locatie of via een begeleide demo.

We zien u graag terug op 2 oktober!

Privacybeleid Scholen met Succes
Ik ben op de hoogte van de inhoud van het privacybeleid van Scholen met Succes geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn aanvraag of mijn verzoek.