Evaluatie van een bijzonder jaar

Het zijn bijzondere tijden waarin veel van leerlingen, ouders en scholen wordt gevraagd.
Periodes van rust wisselen af met periodes van onzekerheid. Periodes van les op school worden afgewisseld met onderwijs op afstand.

Een unieke situatie waar veel van te leren is. Hoe zijn scholen met deze situatie omgegaan? Hoe reageren leerlingen? Hoe tevreden zijn ouders?

In de evaluatielijst van Scholen met Succes wordt gemeten hoe ouders de afgelopen thuiswerkperiode hebben ervaren en wat het beeld is dat zij nu van de school hebben.

Waren er voldoende contactmomenten met de leerkrachten? Bood de school volgens ouders genoeg ondersteuning bij het schoolwerk thuis? Maakten de kinderen het schoolwerk thuis met plezier?

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.
Aan de vragenlijst kunt u zelf nog 5 eigen vragen aan toevoegen. We denken hierin graag met u mee als u behoefte heeft aan een sparringspartner. U ontvangt binnen drie weken na aanvang van het onderzoek een overzichtelijke rapportage met samenvatting.

Hoe werkt het:

U levert de emailadressen aan en wij zetten de lijst uit. U kunt ook voor een open link kiezen, dan hoeft u geen emailadressen aan te leveren en verspreidt u zelf de link onder uw ouders. De peiling blijft 2 weken uitstaan en wordt dan afgesloten. Tussentijds wordt één reminder gestuurd. Na uiterlijk 3 weken verzenden wij u een digitale rapportage (in pdf en in word). Antwoorden op de open vragen worden ongeredigeerd meegeleverd in het online rapport.

Meld u aan via het bestelformulier of neem contact op.

De peiling kost €250,-Tarieven

De kosten zijn €250,- ex. btw.

Wilt u meer dan 5 eigen vragen toevoegen aan de lijst dan kost dit €10,- per extra vraag.

Gepubliceerd in Nieuws.