Vragenlijst Thuisonderwijs

Hebben ouders voldoende faciliteiten (computer, internet) om thuisonderwijs te geven en hoe gaat het ouders af om werk en thuisonderwijs te combineren? Dat en meer komt u te weten met onze compacte thuisonderwijsvragenlijst die elke school zelf kan afnemen onder ouders. Deze vragenlijst hebben we ontwikkeld op basis van het onderzoek naar thuisonderwijs onder ons ouderpanel.

Ontdek hoe ouders thuisonderwijs ervaren

Met de vragenlijst ontdekt u waar ouders tegen aan kunnen lopen, welke verbeterpunten ze aanreiken en wat ze goed vinden gaan. In de vragenlijst bevragen we ouders over de sfeer in het gezin, de indeling van de dag, de beschikbare faciliteiten, het onderwijs aan eigen kind(eren) en de begeleiding en communicatie vanuit school.

U kunt indien gewenst ook zelf vragen en antwoordmogelijkheden toevoegen. Bent u benieuwd of ouders andere kanten ontdekken van hun kind of wilt u weten waarin ouders meer ondersteuning wensen? Geef het aan ons door welke vraag u toe wilt voegen en we regelen het voor u.
Behoefte aan een sparringspartner? We denken graag met u mee.

Snel resultaat

U levert de adressen aan en wij zetten de lijst uit. De peiling blijft 2 weken uitstaan en wordt dan afgesloten. Tussentijds wordt één reminder gestuurd. Na 2 weken verzenden wij u een digitale rapportage (in pdf en in word).
Antwoorden op de open vragen worden ongeredigeerd meegeleverd in het online rapport.

Tarieven

De kosten zijn €250,- voor de eerste peiling. Bij herhaling van dezelfde lijst bedraagt de prijs € 125,-

Gegevens contactpersoon

Gegevens bestuur / school

Aanvullende wensen

Gepubliceerd in Nieuws.