Gratis leerlingpeiling ‘Terug naar school’

In de afgelopen weken hebben wij aan ouders gevraagd hoe zij de sluiting van de scholen hebben ervaren. Hoe was de sfeer in huis, hoe pakten zij het thuisonderwijs aan en was er goed contact met de school?

Ondertussen gaan de leerlingen weer naar school. Voor veel ouders een opluchting, want het combineren van werk en de kinderen thuis is pittig. Maar hoe is het voor de leerlingen? Hoe vinden zij het om weer naar school te gaan? Wat hebben ze gemist in die weken thuis, en wat vonden ze er juist fijn aan?

Om antwoord te krijgen op deze vragen heeft Scholen met Succes een korte vragenlijst voor leerlingen ontwikkeld. Bekijk hier de vragenlijst. Wij bieden onze klanten dit onderzoek kosteloos aan.
Als u mee wilt doen aan het onderzoek ontvangt u van ons een link, deze link kunt u op de schoolcomputers (of tablets) zetten zodat leerlingen kunnen deelnemen. Na afloop ontvangt u kosteloos een rapport met daarin de resultaten en een korte analyse.

Klik hier als u wilt deelnemen!

 

Deze vragenlijst is kosteloos voor klanten (scholen die de afgelopen 5 jaar gebruik hebben gemaakt van onze diensten). Bent u geen klant maar wilt u wel deze vragenlijst afnemen? Dan betaalt u 100,- ex btw. Mocht u volgend schooljaar een Tevredenheidspeiling bij ons bestellen,  wordt de prijs hiervan met 100,- in mindering gebracht.

Gepubliceerd in Nieuws en publicaties.