Adviesgesprekken over profilering

De heruitgave van ons boek “Schoolprofilering” als E-boek krijgt veel belangstelling. Dat zien we aan het aantal downloads. We merken dat ook aan de toename van scholen die zich bij ons melden met vragen over profilering en het doen van marktonderzoek. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. De vragen over profilering hebben vaak betrekking op het verbeteren van de marktpositie van de school met het uiteindelijke doel om meer leerlingen te trekken. Soms zijn het ook specifiekere vragen zoals: hoe kunnen we de sterke punten van ons onderwijs beter naar buiten brengen; hoe kunnen we onze naamsbekendheid en/of imago verbeteren; hoe kunnen we de tevredenheid van ouders verhogen; hoe kunnen we meer potentiële klanten in de school of naar de open dag krijgen?

We ondersteunen u graag met de profilering van uw school. Daartoe bieden we vrijblijvend een compact adviesgesprek aan van ongeveer een half uur. Meld u aan via het contactformulier en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Ronald Dulmers, eigenaar van Scholen met Succes, gaat graag met u sparren over de profilering van uw school naar aanleiding van een vooraf door u ingevuld profielformulier. Ronald heeft zo’n 35 jaar geleden schoolmarketing geïntroduceerd in Nederland en heeft ruime ervaring met het ondersteunen van de marketing en profilering van scholen.  Lees hier de eerste uit een serie blogs die hij eerder schreef over schoolprofilering en positionering.

Gepubliceerd in Profileren.