Huisstijl & logo

Een huisstijl bestaat uit verschillende elementen: logo (woord- en beeldmerk), kleur, typografie en eventueel aanvullende vormentaal. Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt. Het is daarnaast een manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Scholen met Succes kan in drie fases de ontwikkeling van uw huisstijl voor u verzorgen.

  • Conceptfase: ontwikkeling van een concept voor de huisstijl op basis van input over identiteit, sfeer en karakter van de school. Resultaat: drie schetsmatig ontwerpen van het logo, de kleur en het lettertype, waaruit een keuze wordt gemaakt.
  • Ontwerpfase: uitwerking van het concept door een professionele ontwerper. Resultaat: ontwerp van het logo en huisstijl toepassingen zoals visitekaartjes, briefpapier, vervolgvel, enveloppen, nieuwsbrief etc.
  • Uitwerkfase: digitaal opmaken van de huisstijl. Resultaat: uitwerking van de verschillende onderdelen en het drukklaar maken van de documenten. U ontvangt een presentatiebord met verschillende ontwerpen en toepassingen. De formats zijn drukklaar en bewerkbaar. Tevens ontvangt u een huisstijlnotitie met aanwijzingen voor het gebruik en de toepassing van de huisstijl.

Het gehele traject kan in 6 weken worden doorlopen.
Voor deelname of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Voorbeeld

noorderlicht
Meer voorbeelden:

Portfolio