Open Dag Evaluatie

Een van de hoogtepunten in de PR-campagne van elke school is de open dag. Daar zal blijken hoe groot de belangstelling is voor de school. Scholen investeren terecht enorm veel energie in de voorbereiding en uitvoering van dit evenement. Leerlingen en hun ouders krijgen de kans om medewerkers en leerlingen te ontmoeten en een indruk op te doen van aanpak en sfeer op school. En zo probeert de school de belangstelling om te zetten in een daadwerkelijke keuze voor de school.

open dag evaluatie

Wij bieden u een handig instrument om de indrukken van toekomstige leerlingen en ouders op de open dag helder in kaart te brengen. Door middel van een online vragenlijst die via de schoolcomputers kan worden afgenomen geeft u de potentiële leerlingen de kans om hun mening over de open dag te geven. Ze kunnen ook aangeven wat hun gevoel bij de school is en waarom ze wel of niet voor uw school gaan kiezen. Een voorbeeld van de vragenlijst en wijze van afname kunt u hier vinden:

Hoe werkt het?

Nadat u zich voor de Open Dag Evaluatie heeft aangemeld via het aanmeldingsformulier ontvangt u binnen twee werkdagen een bevestiging van ons.

Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven op welke dag(en) u de Open Dag Evaluatie wilt afnemen. De Open Dag Evaluatie zal via de schoolcomputers worden afgenomen.

Ruim voordat de open dag plaatsvindt ontvangt u van ons een email met de inloglink voor de Open Dag Evaluatie. Het is de bedoeling dat deze link op de schoolcomputers wordt geplaatst zodat de kinderen, wanneer zij het computerlokaal bezoeken, kunnen deelnemen aan de Open Dag Evaluatie.

Kosten

€ 295,-

U ontvangt na afname van de peiling binnen drie werkdagen per mail de rapportage met de resultaten.

Deelnemen aan Open Dag Evaluatie

Klik op “Aanmelden” als u wilt deelnemen aan de Open Dag Evaluatie.

Aanmelden