Leerlingplot

De Leerlingplot is een praktisch instrument dat de spreiding van uw eigen leerlingen in het verzorgingsgebied in één oogopslag helder maakt. De leerlingspreiding wordt gekoppeld aan de situering en historische ontwikkeling van de leerlingaantallen van de belangrijkste concurrenten.

De Leerlingplot kan worden ingezet bij het bepalen van de marketingstrategie. U ziet welke gebieden nog onontgonnen zijn en waar uw kansen liggen. De leerlingplot kan ook worden gebruikt om ouders als ambassadeurs gericht in te zetten bij het analyseren en bewerken van uw verzorgingsgebied.

Extra opties

  • 2/3-jarigen: Wanneer u beschikt over een digitaal bestand met 2/3-jarigen uit uw verzorgingsgebied, kunnen we deze eveneens inplotten. Daarmee krijgt u een overzicht van uw potentiële populatie in verhouding tot uw huidige populatie
  • Tijdbeeld: Wanneer u het digitale bestand van uw leerlingen van 3 tot 5 jaar geleden meestuurt, plotten we deze eveneens in. Zo krijgt u inzicht in de geografische ontwikkeling van uw leerlingspreiding.

Hoe werkt het?

  1. U geeft aan (per telefoon of mail) dat u interesse hebt.
  2. Wij sturen u een ophaalmail met instructies.
  3. U stuurt ons per mail een digitale uitdraai van uw leerling-bestand, alsmede de adresgegevens van uw concurrenten.
  4. U ontvang van ons binnen +/- 2 weken een rapportage.

Uiteindelijk heeft u een zeer praktisch en handzaam strategisch instrument in handen. Desgewenst kan één van onze medewerkers u helpen met de interpretatie van de rapportage.

Kosten

€ 165,-. Extra opties: € 45,- meerprijs per optie.

Voor deelname of meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Contact