Mystery Client

De eerste indruk is goud waard. Wilt u weten wat uw school voor eerste indruk maakt? Wij sturen een ervaren mystery cliënt naar uw school. De eerste persoonlijke kennismaking met een school vindt voor een ouder vaak plaats via een telefonisch gesprek of een welkom in de hal van uw schoolgebouw.

Wat is de eerste indruk die uw school daarbij achterlaat? Voelt een ouder zich snel op zijn gemak bij uw leerkrachten en directie? Is het eenvoudig en prettig om informatie te verkrijgen en om een afspraak voor een kennismakingsgesprek of rondleiding te maken? Voelen ouders zich netjes bejegend of eerder als lastig ervaren binnen uw school? Straalt uw school professionaliteit uit? De eerste indruk is goud waard.

Onze ervaren mystery cliënt, die goed bekend is met het onderwijs en reeds diverse scholen heeft bezocht, bekijkt of uw school erin slaagt om een goede eerste kennismaking te realiseren. U ontvangt van ons een rapport met duidelijke omschrijvingen van de aangetroffen situaties en een beeld van de interacties met uw medewerkers. U hebt hiermee een bron van ideeën en een instrument om uw team te stimuleren.

Kosten en tijdsduur

Kosten zijn in overleg op basis van de wensen. Gemiddeld hebben wij 2 weken nodig om voor u een bezoek van onze mystery cliënt en de rapportage van onze bevindingen te verzorgen.

Kijk hier voor meer informatie over klantgerichtheid en het houden van een rondleiding.

Voor deelname of meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Contact