Sponsoring

Scholen met Succes ondersteunt kleinschalige, onderwijs en opvoeding gerelateerde projecten.

Fundashon Mami Sa

Fundashion Mami saFundashon Mami Sa is opgericht met als doel het mogelijk maken van een betere toekomst voor jonge alleenstaande moeders en hun (schoolgaande) kinderen op Curaçao.

De organisatie leert de moeders om voor zichzelf en hun kinderen te zorgen en biedt mogelijkheden voor educatie. Als de benodigde vaardigheden zijn bereikt worden de moeders begeleid in het vinden van werk zodat zij op zelfstandige wijze deel kunnen nemen aan de samenleving en de vicieuze cirkel van armoede kunnen doorbreken.

File pdf Fundashon Mami Sa in Trouw

  • Stichting Mami Sa bij de finalisten van Oranje Fonds Oogappels.

School at Sea

School at SeaSchool at Sea biedt leerlingen van 4-VWO de mogelijkheid om een half jaar lang onderwijs te volgen terwijl ze met een Tall Ship over de Atlantische Oceaan naar de Caraiben en terug zeilen.

Aan boord van School at Sea gaat het om sterker worden, je potentieel ontwikkelen en je persoonlijkheid vormgeven. Leerlingen leren verantwoordelijkheid dragen en doen ervaringen op waarmee ze voorbereid worden op het volwassen leven. Daarnaast volgen de leerlingen uiteraard het normale lesprogramma.

Scholen met Succes sponsort Mignon Eijkelkamp op haar reis met School at Sea, lees haar ervaringen op haar blog op onze site.