Verbeterscan Oudertevredenheidspeiling

De Verbeterscan Oudertevredenheidspeiling dient ertoe om de school te helpen meer inzicht te krijgen in de resultaten van de Oudertevredenheidspeiling. De ouders krijgen door middel van open vragen de gelegenheid om uitgebreid te reageren op de uitkomsten van de Oudertevredenheidspeiling. Ook kunnen ouders aangeven wat volgens hen de beste manier is om de eventuele ontevredenheid weg te nemen.

Verbeterscan

De Verbeterscan wordt altijd online afgenomen, ook als de Oudertevredenheidspeiling op papier heeft plaatsgevonden. Het is ook mogelijk om de vragenlijst aan te passen en schoolspecifieke vragen toe te voegen (Maatwerk Verbeterscan). Aan de afname van een Maatwerk Verbeterscan zijn meerkosten verbonden. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

File pdf Voorbeeldrapportage

De Verbeterscan is voor iedere school weer anders aangezien de inhoud van de vragenlijst wordt samengesteld op basis van de resultaten van de Oudertvredenheidspeiling.

Hoe werkt de afname van de Verbeterscan?

Stap 1: U meldt zich aan voor de afname van de Verbeterscan;
Stap 2: U ontvangt een bevestigingsmail met inloglink voor de Verbeterscan;
Stap 3: De school communiceert zelf deze inloglink met de ouders door bijvoorbeeld:

  • de inloglink in de nieuwsbrief te plaatsen
  • de inloglink te mailen naar de ouders
  • de inloglink mee te delen doormiddel van een brief
  • de inloglink op de website van de school te plaatsen
  • de inloglink kenbaar te maken door posters op te hangen in de school.

Stap 4: De Verbeterscan gaat van start zodra de ouders de beschikking over de link hebben;
Stap 5: De Verbeterscan sluit af wanneer de gewenste sluitingsdatum is bereikt;
Stap 6: In de bevestigingsmail die u ontvangt staat ook een link die het mogelijk maakt de rapportage van de Verbeterscan op te vragen. Vanaf de sluitingsdatum kunt u deze link gebruiken. Zodra u op de link klikt wordt het rapport automatisch gegeneerd en als PDF-bestand gedownload.

Prijs

€95,- excl. BTW

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de Verbeterscan. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk van ons bericht met uitleg en instructies over de afname.

Wilt u een Verbeterscan bestellen, vul dan uw gegevens in:

Start afname