Vragenplanner

Stel zelf de vragenlijst op die past bij uw schoolsituatie en ontvang een uitgebreide rapportage met benchmark op vraagniveau.

Uw eigen vragenlijst samenstellen

Met behulp van de Vragenplanner kunt u zelf online uw vragenlijst samenstellen door vragen uit onze vragenbibliotheek te selecteren en eigen vragen toe te voegen. De vragenbibliotheek bevat de vragen uit onze standaardpeiling aangevuld met extra vragen per rubriek. Daarnaast bevat de bibliotheek een aantal extra rubrieken die niet voorkomen in de standaardpeiling. Zo kunt u zelf kiezen welke vragen en/of rubrieken u wilt bevragen. Wij raden u aan om voor ouders en leerlingen niet meer dan 75 vragen te selecteren, voor personeelsleden kan dit aantal iets hoger liggen.

De Vragenplanner gebruiken

Om toegang te krijgen tot de Vragenplanner vult u uw e-mail adres in en een zelfgekozen wachtwoord. Indien u nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van de Vragenplanner moet u eerst even registreren (via de link naast het inlogscherm). Hierna kunt u direct aan de slag. Voor vragen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op: 023-5341158.

Afname en rapportage

Nadat u uw vragen heeft geselecteerd en de vragenlijst heeft opgeslagen komt u op ons bestelformulier. Hier vult u uw gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op over de startdatum van de peiling.

Online afname

Wij zullen u vragen om de e-mailadressen van uw respondenten aan te leveren. Scholen met Succes verzorgt dan de online peiling onder uw ouders, leerkrachten en/of leerlingen. Gemiddeld staat een peiling 3 weken uit. Daarna ontvangt u binnen 2 à 3 weken een uitgebreide rapportage met analyses van de resultaten.

Afname op papier

Het is ook mogelijk om de door u samengestelde vragenlijst op papier af te nemen. In dit geval ontvangt u van ons vragenlijsten inclusief retour enveloppen op school. De school zorgt voor de verdeling van de vragenlijsten onder de ouders en de ouders leveren de ingevulde vragenlijsten weer in op school. Na 3 weken stuurt u de vragenlijsten weer terug naar Scholen met Succes alwaar de antwoorden tot een rapportage verwerkt worden. U ontvangt binnen 2 à 3 weken de rapportage op school.

Kosten

Afname online: €295,- + €0.50 per leerling.
Afname op papier (max. 2 A4): €420,- + €0.50 per leerling.

Maximaal 75 vragen voor ouders en leerlingen en maximaal 150 vragen voor personeel.

U kunt gelijk aan de slag met de Vragenplanner© of u kunt eerst de handleiding doornemen.

vragenplanner