Succes!Spiegel aanvragen

Wilt u De Succes!Spiegel aanvragen? Vul de prijscalculator in en geef aan of u een offerte wilt of de Succes!Spiegel direct wilt bestellen. Heeft u liever dat Marco Sombroek (opleiding&advies) u meeneemt door het instrument? Vraag een begeleide demo aan via de link hieronder.

Prijscalculator

De kosten voor het gebruik van de Succes!Spiegel bestaan uit:

  • eenmalige opstartkosten à € 450 per school
  • jaarlijkse licentiekosten à € 2,50 per leerling

Bereken de kosten voor uw school

Aantal scholen:

Aantal leerlingen:

Kosten in het eerste jaar:

Kosten na het eerste jaar (per jaar):

Toelichting kosten

Licentiekosten € 2,50 per leerling

De licentiekosten zijn een jaarlijks bedrag waarmee u een gebruikerslicentie krijgt op ons platform. Hiermee krijgt u beschikking over onze vragenbibliotheek, alle standaard vragenlijsten voor medewerkers, ouders, leerlingen en auditoren en toegang tot de rapportages op niveau van de school én het bestuur.

Opstartkosten € 450,00

De opstartkosten betreffen een eenmalige investering en bestaat uit 2 delen.

Deel 1: technische opstart: € 250,-

Bestemd voor administratie, registratie en diverse koppelingen van de school in het systeem.

Deel 2: inhoudelijke opstart: €200,-

Bestemd voor intake en briefingsessie om goed met het systeem uit de voeten te kunnen alsmede een duidingsessie over interpretatie en analyse van de resultaten.

  • Met het intakegesprek inventariseren wij onder andere welke vragenlijsten u wilt afnemen en hoe, ontvangt u een toelichting over het vervolg van het onderzoek én uiteraard zijn we benieuwd naar uw verdere wensen.
  • In de briefingsessie wordt u meegenomen in De Succes!Spiegel. U krijgt bijvoorbeeld meer informatie over welke onderzoeken er zijn en op welke manier u de onderzoeken uit kunt zetten.
  • In de duidingsessie gaan we samen kijken naar de resultaten van het onderzoek en helpen we u met het vinden van de informatie, het duiden van de informatie en hoe deze goed te gebruiken.